Mike Godoroja&Blue Spirit, in Underground Pub

Blues Archeology - Mike Godoroja & The Blue Spirit

Mike Godoroja&Blue Spirit revin la Iasi pe 20 ianuarie, in Underground Pub,  aflat la demisolul Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare si Sfint. Concertul va fi sustinut incepind cu ora 20.00, iar intrarea costa 25 de lei.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Artceva. Mike Godoroja (voce, kazoo, percutie), Marius Luca (chitara, banjo, mandolina, dulcimer, bouzouki, slide), Alex Visan (chitara, mandolina, bouzouki), Sabin Taranu (bas) si Vali Vatuiu (tobe, percutie) vor oferi un spectacol unic prin aducerea la rampa a vibratiilor blues-ului de inceput.

“Va fi un concert prin care publicul va patrunde in povestea blues-ului, intr-un spectacol care pune accentul pe emotie si expresie sufleteasca in primul rind si mai apoi pe cercetarea cu ochii mintii a ceea ce a devenit astazi acest atit de indragit gen muzical. Mike Godoroja comunica pe scena o emotie personala, in contextul unei idei de spectacol concept, si nu doar a unui concert. O seara cu Mike Godoroja & Blue sta sub semnul magiei. Mike nu numai cinta blues-ul, ci il si «povesteste», intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru, in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un «instrument» divin“, precizeaza organizatorii.

MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT featuring MARIUS MIHALACHE – FOUR STICKS (Led Zeppelin)

Un spectacol unic prin aducerea la rampa a vibratiilor bluesu-lui de inceput, a sound-ului arhaic acustic de kazoo , ghitara slide si voce. Legendele mari ale blues-ului clasic vor reinvia mai actuale, mai expresive si mai emotionante ca niciodata: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf si multi altii.

Autor: Loredana Oprea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: