Mike Godoroja & Blue Spirits la Hamak

Sâmbata, 23 august, de la ora 19:00, scena de la HAMAK ii va gazdui pe  Mike Godoroja & Blue Spirits Cei cinci muzicieni vor fi  prezenti în mijlocul iubitorilor de muzica buna cu evenimentul „Va rog s-aveti o viata frumoasa”.

Concertul promoveaza albumul “Hippie cu diamante”, un concept de blues alternativ si country-folk în care se folosesc nu mai putin de 10 instrumente acustice si electrice (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo etc.).

Concertul ”Hippie cu diamante”, asa cum îl considera Mike Godoroja, este  un spectacol  despre perioada cenusie a anilor 80 din România, despre o vreme  în care cultura era numai underground, un protest împotriva consumismului pasiv de televiziune si internet de astazi.

Invitatul special al evenimentului este Andrei Cerbu.

ACCES

Intrarea la concert se face pe baza de bilet. Pretul acestuia este de 1o lei si poate fi procurat la intrarea in locatie. Clubul de agrement Hamak se află pe Strada Izvoarelor nr. 8, în Bârnova, Pietrărie. Urci Buciumul, treci pe lângă All Seasons, faci curba mare la dreapta si în câteva sute de metri vei vedea indicatorul la dreapta spre Pietrărie. De acolo, mai ai de mers 2,5 km. Urmăreste indicatoarele si harta!

INFO

Clubul de Agrement de Bunavoie – Hamak

www.hamak.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: