Mike Godoroja & Blue Spirit: #Șase cu prietenii | ONLINE

 

Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, spectacolul de vineri 29 mai 2020 a fost magnific, de aceea spectacolul continuă cu o suită de 6 spectacole on-line, live din studio, unde vom avea, ca invitați, timp de 6 săptămâni, prieteni din sufrageria lor.

Măria Sa Publicul va putea trimite mesaje in timpul emisiei, la care li se va răspunde cu mare drag. Mai mult, câțiva dintre fani vor putea cânta cu formația. Și mai mult, la aceste concerte vor fi si mici surprize – vom desconpira doar una din acestea, un concurs in care se vor da câteva premii constând in materiale promoționale ale trupei Mike Godoroja & Blue Spirit.

Spectacolele vor fi in direct și sunt gândite ca fiind 6 show-uri diferite intre ele. Vor fi unice, datorită invitaților, vor fi spectaculoase pentru că Mike, așa cum il stim, este un veritabil show-man de televiziune. Vor fi solo-uri incredibile! Va fi o experiență de neuitat.

Chiar tu poți face parte din acest show deoarece poți cânta cu trupa Mike Godoroja & Blue Spirit si invitații lor!

Mike Godoroja & Blue Spirit: Mike Godoroja – voce și inspirație. Dorian Pârvu – pian, orgă și sintetizatoare. Tibi Duțu – bas, vocal. Vali Vătuiu – tobe, vocal. Invitati: Marcian Petrescu -muzicuță,  Arabela Nicolau (voce), Alex Vișan – ghitara, Codrin Cârdu – pictură live, Doru Ionescu – remix TVR, Marius Mihalache, Eugen Mihăescu(Krypton), Eugen Cristea & Cristina Deleanu (Teatrul Național București).

BILETE

Pentru bilete CLICK AICI. Pret bilet: 32 lei

INFO

bilete.vstage.ro

PE ACEEASI TEMA:

Gili Barbu | Is gettin’ hotter

DELUXE BAND LIVE | BeerHub Bergenbier

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Pop-Rock-Blues Sunday

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: