Mike Godoroja & Blue Spirit – diavolul şi ROBERT JOHNSON @Underground Pub

godoroja-underground

Underground Pub vă invita la concertul-poveste ”diavolul și Robert Johnson” susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Concertul va avea loc sambata, 14 martie 2015, ora 21.00.

Legenda spune ca Robert Johnson  trăia într-o mică localitate rurală din Mississippi, în preajma unei plantaţii şi nutrea un vis puternic : să devina un mare muzician de blues ! I s-a spus să-şi ia chitara la subraţ şi să se ducă în miez de noapte la o anume intersecţie . Acolo s-a întâlnit cu un personaj malefic, înalt şi acoperit cu o pelerină neagră, care i-a luat chitara …

diavolul şi ROBERT JOHNSON” este un spectacol care evocă mitul faustian al întâmplării la miez de noapte din intersecţia care mai târziu a devenit celebră. Un concert prin care publicul pătrunde în povestea BLUES-ului într-un spectacol care pune accentul pe emoţie şi expresie sufletească în primul rând şi mai apoi pe cercetarea cu ochii minţii a ceea ce a devenit astăzi acest atât de îndrăgit gen muzical. Mike Godoroja comunică pe scenă o emoţie personală în contextul unei idei de spectacol concept şi nu doar a unui concert. O seară cu Mike Godoroja & Blue Spirit stă sub semnul magiei. Mike nu numai cântă blues-ul, ci îl şi “povesteşte” într-un scenariu asemănător unei piese de teatru în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.

Mike Godoroja: După experienţa cu Balkanic Zeppelin, tot mai mulţi cronicari au descoperit un nou Mike, a cărui partitură vocală comporta un nivel ridicat de dificultate în piesele dinamice, dar mai ales în emoţionantele balade. Niciodată un concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa! Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Publicul îl consideră un artist a cărui carismă vine din IUBIREA SINCERĂ faţă de blues şi jazz , un adevărat reprezentant al bluesului de fuziune cu specific românesc, prin abordarea inedită a repertoriului şi prin dinamica show‐urilor sale.

Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu RAY CHARLES, CHICK COREA, JIMMY SMITH, JAMES BROWN etc.

COMPONENTA: Mike Godoroja – voce , kazoo, percuţie; Alex Vişan – Chitară ( acustică şi electrică), mandolină , bouzouki, instrumente imposibile; Mihai Tacoi – Chitară ( acustică şi electrică), banjo , mandolină , dulcimer , bouzouki , slide, pian; Alex Davidescu – Bas , pian , percuţie; Vali Vatuiu – tobe , percuţie

REZERVARE

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Concert Live cu Mircea Rusu

Fata Morgana | Classix Festival 2022

Zdob și Zdub concertează pe 25 aprilie, la Arenele Romane

Gili Barbu – Acoustic Night

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: