Mike Godoroja & Blue Spirit @Ateneul Tatarasi

10 oct 2015 - mic

Ateneul Tătărași vă roagă să aveți o viață frumoasă și vă invită sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 19.00, la un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit, în sala mare de la Ateneul Tătărași.

VĂ ROG S-AVEȚI O VIAȚĂ FRUMOASĂ ! semnat de Mike Godoroja & Blue Spirit- un dublu album concept  de blues alternativ și country-folk în care se folosesc nu mai puțin de 10  instrumente acustice și electrice (banjo, mandolină, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo etc.). Durată spectacol: 1h  50 min.

Accesul este liber.

MIKE GODOROJA s-a născut la 5 ianuare în București. A studiat la Institutul Politehnic București, iar la      Paris a urmat cursurile Facultății de Televiziune. În particular a luat studii de clarinet, iar din 1986 și-a început cariera de muzician frecventând Clubul de jazz București- Clasa Mihai Berindei Istoria Jazz-ului, iar în 2002 a realizat un  stagiu ca producator executiv la Casa de discuri CESOUL MUSIC – USA. A activat în formațiile AZN, IZOLIER BAND, PHOEBUS, formația MIKE & BLUE SPIRIT formându-se prima dată în 1997 și schimbând adesea muzicieni și nume până a devenit MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT.

ALEX VISAN – ghitară electrică, ghitară acustică, mandolină,  bouzouki  
Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la vârsta de 13 ani, ascultându-l pe  Jimi Hendrix, este un foarte talentat improvizator cu un simț aparte al sound-ului și stăpân pe mijloacele de expresie.

ROBERT ARDELEANU – bass
Un muzician complex extrem de versatil în plan stilistic. A  urmat cursurile secției de Conservator Spiru Haret pian. A cântat multă vreme blues cu Rareș Totu și Marcian Petrescu. Iar din ian 2012 a venit alături de Mike Godoroja & Blue Spirit.

VALI VATUIU  – baterie și percuție
Un toboșar și percuționist cu adevărat profesionist dedicat atât blues-ului cât și jazz-ului. A făcut parte din Blue Spirit și în trecut. A cântat cu formația Axa Project al cărei fondator a fost Eugen Mihăescu, a colaborat cu Paula Seling. A format alături de Alin Milosav, Valentin Rotari și Gabriel Ionescu trupa Blackbox, trupa de tip cover.

MIHAI ALEXANDRU TACOI – ghitară electrică, ghitară acustică, slide, bouzouki, acordeon, pian, mandolin, claviaturi. 
Este un muzician complet, cu o pregătire temeinică în sfera ROCK /POP și cu o capacitate formidabilă de a trece de la un instrument la altul. A cântat în foarte multe proiecte de facturi diferite. Se recomandă ca un foarte bun orchestrator și un interpret îngijit și cu personalitate.  Este profesor de ghitară la ROCK SCHOOL.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: