Mihai Șora pregătește un eveniment inedit la Cinema Ateneu

Filosoful și scriitorul Mihai Șora a vizitat vineri, 3 noiembrie 2017, Ateneul din Iași la invitația managerului Andrei Apreotesei și a conturat un proiect pe care îl va desfășura în luna decembrie la Iasi.

Alături de coordonatorul activității cinematografice a Ateneului, Andrei Giurgia, managerul Andrei Apreotesei le-a prezentat lui Mihai Șora și soției acestuia, Luiza Camelia Palanciuc – Șora sălile principale ale Ateneului, Galeria Regală de Artă, Foaierul ce conține expoziția Muzeului Ateneului și Sala „Radu Beligan”.

Împreună cu soția, Luiza Camelia Palanciuc-Șora, scriitorul a fost încântat să descopere Sala Cinematografului Ateneu, care va găzdui, în luna decembrie, un eveniment inedit, pe care scriitorul îl dedică în exclusivitate publicului ieșean. Pentru Mihai Șora, acest eveniment este unul căruia îi acordă o deosebită atenție și, cu ocazia căruia, dorește să intre în dialog cu ieșenii.

Având loc în preajma aniversării celor 102 ani ai celebrului scriitor, evenimentul îi provoacă pe toți cei care îi admiră personalitatea tânără și plină de umor să vină să afle chiar de la Mihai Șora secretul tinereții.

Așadar, la începutul lunii decembrie, filosoful și scriitorul Mihai Șora îi așteaptă la Cinema Ateneu pe ieșeni.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: