Mihai Nesu da viata unui vis!

Echipa Empathy, formata din 17 masteranzi ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, va invita sa participati la licitatia organizata in scop caritabil a tricoului fotbalistului Mihai  Nesu, incepand cu data de 18-05-2012, pe site-ul okazii.ro.

Tricou licitatie Mihai Nesu pentru Cristian Finaru

Mihai Nesu s-a alaturat demersului caritabil al echipei Empathy, donand tricoul de marimea M, ce are inscriptionat numele si numarul jucatorului de la Utrecht.

Empathy a organizat in colaborare cu Fundatia Star of Hope Romania, pe data de 10 mai anul curent, evenimentul cultural-artistic cu scop caritabil „In pas cu tine” ce l-a avut ca invitat special pe Stefan Stan. Scopul evenimentului a fost strangerea de fonduri necesare unei operatii de transplant de celule stem pentru tanarul Cristian Finaru, ce a ramas paralizat de la gat in jos in urma unui accident suferit in urma cu 8 ani. Suma obtinuta din licitare ne va aduce mai aproape de visul lui Cristian Finaru, anume – strangerea sumei de 8.000 euro, necesare operatiei din Germania.

Prezentarea tricou In pas cu tine

Prezentarea tricoului lui Mihai Nesu la evenimentul caritabil ''In pas cu tine''.

Aflandu-se intr-o situatie similara cu cea a tanarului Cristian Finaru, Mihai Nesu s-a alaturat demersului caritabil al echipei Empathy, donand tricoul de marimea M, ce are inscriptionat numele si numarul jucatorului de la Utrecht.  Licitatia incepe de la 150 RON si se va desfasura pe perioada a 7 zile.

INFO

Mecanismul de participare si alte detalii puteti afla pe site-ul oficial inpascutine.com si pe pagina de Facebook a evenimentului www.facebook.com/InPasCuTine .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: