Mihai Morar si-a alungat unul dintre ”copii”

Mihai Morar a fost pus duminica seara la X Factor intr-o situatie extrem de dificila. Doua dintre concurentele din categoria sa au intrat la duel, iar el a trebuit sa aleaga cine ramine in competitie si cine pleaca acasa. Cu ochii in lacrimi, Mihai Morar a decis sa mearga mai departe la X Factor  cu Irina.

X Factor - Irina si Antonia la duel

Cu ochii aproape in lacrimi,trist si cu un usor sentiment de vinovatie, Mihai a trebuit sa isi “alunge de acasa unul dintre copii”, asa cum chiar el s-a exprimat

De cinci saptamini, duminicile sunt incarcate de emotie si tensiune la Antena 1. In fiecare duminica seara, telespectatorii isi iau la revedere de la un concurent X Factor, iar mentorii trec prin dificila situatie de a pierde un “copil”.  Pentru Mihai Morar seara de duminica a fost dificila: doua dintre concurentele din categoria sa, Irina si Antonia au intrat la duel.

Spre surprinderea juratilor, atit Irina cit si Antonia au cintat mult mai bine la duel, decit in gala de simbata seara, atunci cind au avut de interpretat melodii din repertoriul eroilor muzicali ai  mentorului lor.  De aici si parerile diferite ale Paulei Seling si Adrian Sina. Paula a ales sa o elimine pe Antonia, in vreme ce Adrian Sina a mers pe alegerea de saptamina trecuta si a salvat-o pe Antonia. Astfel, decizia a trebuit sa ii revina lui Mihai.

In aceeasi situatie a fos pusa si Paula Seling cind doua dintre trupele sale au intrat la duel, iar alegerea finala a trebuit sa ii apartina. Atunci, jurata X Factor a plins in continuu,  de la aflarea verdictului publicului pina tirziu dupa finalul emisiunii.  Intelegind foarte bine situatia delicata in care se afla, Paula si-a incurajat aseara colegul de la masa juriului, dar, din pacate, sustinerea Paulei nu i-au usurat misiunea lui Mihai Morar.

Cu ochii aproape in lacrimi,trist si cu un usor sentiment de vinovatie, Mihai a trebuit sa isi “alunge de acasa unul dintre copii”, asa cum chiar el s-a exprimat. Juratul X Factor ales ca acela sa fie Antonia, nu inainte insa de a-i oferi sansa de a se alatura trupei din emisiunea pe care Mihai o modereaza la Antena 2.

Tot duminica trecuta, pe scena X Factor a urcat una dintre cele mai cunoscute formatii ale anilor ’90.  East 17 a facut show aseara la X Factor. Cu peste 20.000.0000 de discuri vindute in intreaga lume, baietii de la East 17 au lansat hituri care au facut inconjurul lumii si au scris istoria generatiei in blugi si bocanci.

Telespectatorii se vor putea reintilni cu Antonia, dar si cu ceilalti concurenti eliminati de la  X Factor, joi, 1 decembrie, intr-o editie speciala Neatza cu Razvan si Dani. In luna decembrie, Antena 1 da viata povestilor si intinde covorul rosu tuturor celor care au avut curajul sa lupte pentru visul lor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: