Mihai Margineanu lanseaza noul album in Underground Pub

Mihai Mărgineanu vine în Iasi cu un concert extraordinar susținut împreună cu trupa lui de muzicieni. Marti, 26 martie 2019, de la ora 19:00, in Underground Pub.

Vine în orașul tău să îți aducă muzica din “Las Fierbinți” și muzica de tavernă 100% românească, atât de dragă tuturor. Vine în orașul tâu cu 2 albume, nou – nouțe. Vei putea asculta Zarita si coloana muzicala Las Fierbinti in concertul de lansare a anoului album ”Fum de taverna”.

BILETE

Pret bilet: 65-75 lei, in functie de categorie. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara. Bilete online mai puteti gasi si pe: www.jevents.eu

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: