Mihai Eminescu, omagiat weekendul acesta la Palas

Mihai Eminescu, omagiat weekendul acesta la Palas iasi afis trecut-au anii...Spectacolul “Trecut-au anii…”, organizat de Consiliul Judetean Iasi, are loc duminica, de la ora 19, in zona Atrium. Publicul va asculta poezii eminesciene in interpretarea actorului Ion Caramitru si a poetului Nicolae Prelipceanu.

Operele lui Mihai Eminescu vor fi omagiate in weekend la Palas Mall. Iesenii se vor putea bucura duminica seara de un program special dedicat poetului, intrucat poeziile acestuia vor fi recitate in incinta complexului comercial.

„Duminica, 20 ianuarie 2013, incepand cu ora 19.00, zona Atrium Palas Mall va deveni scena de omagiere a poetului Mihai Eminescu. Spectacolul «Trecut-au anii…» este organizat de Consiliul Judetean Iasi, in parteneriat cu Palas Mall, pentru a marca cei 163 de ani de la nasterea marelui scriitor national. Publicul iesean va asculta poezii eminesciene in interpretarea actorului Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucuresti, si a poetului Nicolae Prelipceanu, laureat al Premiului National de Poezie «Mihai Eminescu» in 2013″, au precizat reprezentantii Palas. Acestia au mai anuntat ca seara se va incheia cu un program muzical al Corului Filarmonicii de Stat „Moldova” Iasi, sub bagheta maestrului Doru Morariu.

Cei mici se vor putea bucura tot duminica, incepand cu ora 18 de piesa de teatru „Danila Prepeleac”. Evenimentul va avea loc in zona Intersport, iar pe scena vor urca artisti ai Teatrului de Papusi Aschiuta. „De vineri pana duminica, intre orele 16-18, cei veniti sa se bucure de reducerile de sezon se vor delecta ascultand un recital de pian organizat in piateta centrala”, au mai mentionat cei de la Palas Mall.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro, autor: Lidia Rusu

INFO

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: