Mihai Amatti & Mike

Sambata, 8 ianuarie 2011, ora 22.00, XS Club il are invitat pe Mihai Amatti.

Intrare: 20 lei (bonuri de consumatie – pana la ora 24:00)/20 lei (intrare – dupa ora 24:00)

Mihai Ionescu (Mihai Amatti) s-a nascut in 1977, pe 29 mai, intr-un oras mic unde predomina muzica rock – Buzau. A studiat chitara de la varsta de 10 ani, iar interesul pentru muzica electronica a aparut odata cu mutatul la Bucuresti.

In paralel cu evenimentele socio-culturale la care participa in capitala, Mihai Amatti urmeaza cursurile Facultatii TCM din cadrul Universitatii Politehnica. Nelipsit de la niciun eveniment de gen, a imbratisat cu caldura noile curente muzicale house, techno si alte derivate. Pasiunea pentru muzica l-a determinat sa-si procure aparatura necesara pentru mixat, manifestand un interes aparte pentru tehnica mixatului pe pick up-uri si pentru sunetul de vinil. Dupa ce a urmarit fiecare curent muzical cu atentie, cultura sa muzicala poate fi astazi comparata cu o adevarata enciclopedie. Ca DJ, in mixurile lui Mihai Amatti  se regasesc diverse influente muzicale, plecand de la techno si pana la house.

“Am curajul sa vin cu lucruri la care oamenii poate ca nu se asteapta. Incerc sa scot la suprafata elemente surpriza din muzica veche si sa readuc in muzica de astazi rafinamentul clasicilor si spiritul old school. In club, imi place sa transmit atat feeling-ul happy, dar si starile mai profunde.” Sursa: beatfactor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

New Year’s Blue Party

Românii se întorc acasă de sărbători.

Bunatati din Italia, intr-o noua locatie la Palas Mall

Fenomene astronomice în anul 2019

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: