Mihaela Bilic isi lanseaza cartea la Libraria Humanitas Lapusneanu

Lansare Sanatatea are gust - Humanitas

Curtea Veche Publishing si Libraria Humanitas va invita sambata, 19 mai, la o intalnire cu dr. Mihaela Bilic, autoarea volumului „Sanatatea are gust”. In dialog cu cel mai renumit medic nutritionist din Romania se va afla Oana Lazar, prezentatoarea emisiunii „Parfum de Iasi”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 16.00 in Libraria Humanitas de pe strada Lapuşneanu. Participantii vor avea ocazia de a pune intrebari despre alimentatia sanatoasa, iar la final autoarea va semna autografe.

Volumul „Sanatatea are gust” este un ghid de nutritie ce cuprinde, in cele 640 de pagini structurate in 55 de capitole independente, sfaturi de nutritie pentru toti membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile si pentru toate afectiunile, acolo unde este cazul.

Cartea, ilustrata cu fotografii sugestive, isi propune sa clarifice orice nelamuriri legate de mancare, sa ajute publicul sa recunoasca un produs sanatos in avalansa mesajelor publicitate sau a etichetelor colorate si sa ii sustina pe cei care au inteles ca alimentatia este cheia catre o viata mai buna sa isi creeze o dieta diversificata si echilibrata. Limbajul este accesibil, dr. Mihaela Bilic vrand sa apara mai mult in ipostaza de prieten sfatuitor decat in cea de doctor.

Dincolo de capitolele dedicate grupelor de varsta, in volum veti putea gasi si diete recomandate in diferite tipuri de afectiuni: de la imunitate scazuta la afectiuni cardiovasculare, sedentarism, obezitate, alergii, anemie, afectiuni ale ficatului sau rinichilor. De asemenea, volumul contine sfaturi pentru adaptarea alimentatiei in functie de sezon, de stilul de viata si de preferintele culinare.

Schimbati abordarea daca vreti reuşita. Plecati urechea şi dati-va voie sa ascultati, sa intelegeti şi sa va acceptati nevoile şi slabiciunile, tratati-va cu rabdare, indulgenta şi multa atentie ca sa scapati pentru totdeauna de lupta cu voi inşiva. Veti obtine mai mult printr-o atitudine pozitiva, prietenoasa, fara interdictii şi frustrari. (Mihaela Bilic)

MIHAELA BILIC

Absolventa a Facultatii de Medicina Generala „Carol Davila” din Bucuresti, Mihaela Bilic a urmat numeroase stagii la clinici si centre de wellness din strainatate. In 2001 a devenit medic specialist in diabet si boli de nutritie. Printre cei care au apelat la sfatul Dr. Mihaela Bilic se numara vedete precum: Paula Seling, Teo Trandafir, Oana Cuzino si Mihaela Radulescu. In 2008, ea a publicat volumul „Traiesc, deci ma abtin”, care a devenit best seller-ul anului si a fost reeditata la Curtea Veche in 2011.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: