Miercuri 21 decembrie 2011

09.00-19.00, Centrele de cartier ale Primariei Iasi: Concurs de desene – “Feeria sarbatorilor de iarna” (expozitie cu premiere). Organizator: Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi

10.00-20.00, Esplanada Halei Centrale: Targul de iarna “Piata de Craciun” – comercializare produse de artizanat, dulciuri, cadouri etc. Spectacole sustinute de formatii de copii. Actiunea caritabila “Ajuta-l pe Mos Craciun”. Organizatori: Senso Models SRL Iasi si Primaria Municipiului Iasi

10.00-18.00, str. Lapusneanu: “Traditii pe ulita Lapusneanu”. Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Asociatia “Alexandru Lapusneanu”, Asociatia Mesterilor Populari din Moldova, Complexul Muzeal National “Moldova” – Muzeul Unirii.

11.00-12.00, zona “Teiul lui Eminescu” din Parcul Copou: Poezie de Nicolae Dabija (Basarabia) in format audio. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

12.00, Asociatia Nevazatorilor din Romania, Filiala Iasi: Obiceiuri si traditii de iarna: “Craciunul din sufletele  noastre” – program destinat pastrarii entitatii romanesti. Participa elevi de la Targu Frumos, copii de la Centrul de Plasament “Tatarasi” si studenti de la Facultatea de Teologie. Organizatori: Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi, Asociatia Nevazatorilor din Romania – Filiala Iasi, Liceul pentru elevii cu deficiente de vedere “Moldova” Targu Frumos

14.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Serbare de Caciun cu participarea copiilor de la Scoala Carol I, Clasa a II-a. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

14.00-16.30, Cartierele Tatarasi si Metalurgie: Iasi Christmas Parade – Parada personajelor specifice Sarbatorilor de Iarna – craciunite, reni, spiridusi, Craiasa Zapezii, Mos Craciun. Organizatori: Primaria Municipiului Iasi si Clubul de dans “The Sky”

16.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Spectacolul “Fulgi de nea” cu participarea copiilor de la Scoala Carol I, clasa a III-a. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

17.00, Galeriile “Pod – Pogor”: “Banchetul Junimii” (lecturi cu haz), in cadrul Cenaclului “Junimea Noua”. Va fi lansata antologia anuala de creatie literara. Coordonator program: Daniel Corbu. Organizatori: Muzeul Literaturii Romane Iasi in colaborare cu Societatea Culturala “Junimea’90”.

17.00, Showroom Palas: Mos Craciun si prietenii sai – manifestare menita sa promoveze datinile si traditiile romanesti din regiunea Moldovei. Organizator: Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi

18.00-19.00, zona “Teiul lui Eminescu” din Parcul Copou: Poezie de Nicolae Dabija (Basarabia) in format audio. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

18.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Spectacolul “Am pornit sa colindam”. Participa copii de la Gradinita nr.2 PP. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

19.00, Sala Filarmonicii: Concert extraordinar de Iarna. Dirijor: I. Ionescu-Galati. Participa un grup de balerini de la Colegiul National de Arta “O. Bancila” Iasi pregatiti de prof. Cornelia Tiganasu si Rodica Falisteanu. Organizator: Filarmonica de Stat “Moldova” Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: