Micul Prînz #18 cu Vegan în România

Vara e despre legume și fructe proaspete. Vara e despre culoare și, mai ales, despre viață. Veganismul sărbătorește viața și de aceea sunteți invitați să vă încântați și să vă delectați cu un meniu viu colorat, pictat de natură. Sunteți așteptați la CUIB duminică, pe 29 iulie, la ora 13:00!

MENIU

Voluntarii de la Vegan în România vor pregăti cu drag și spor un hummus curcubeu, cum nu s-a mai văzut pe meleagurile noastre. Veți continua cu niște vinete gratinate la cuptor cu sos de caju, străjite de cartofi copți, de să vă lingeți pe degete.

Parcă ar mai merge ceva. Oh, da. Desertul. Cum s-ar putea altfel decât cu un tort panna cotta cu fructe de sezon, de să vă plouă în gură. Și pentru că tot suntem în luna lui Cuptor, va veti răcori cu o limonadă cu fructe de pădure.

Totul va fi vegan, desigur. Animalele vor fi permise doar ca musafiri la masă.

1. Hummus curcubeu și salată de germeni. Fiecare culoare provine din ingrediente naturale: sfeclă roșie (roșu aprins); spanac (verde); turmeric (galben); ardei copți și roșii deshidratate (portocaliu); varză roșie (roz) și spirulină albastră (albastru).
2. Vânătă umplută cu legume și gratinată cu brânză vegetală, alături de cartofi la cuptor și sos din caju.
3. Tort panna cotta cu fructe de sezon. Toppingul este făcut din fructe de pădure proaspete, suc de portocale și agar agar.

ÎNSCRIERE

Micul Prânz este un eveniment caritabil al cărui obiectiv este strângerea de fonduri pentru susținerea activităților Asociației Mai Bine. Pentru a participa, trebuie să faceți o rezervare pentru unul dintre cele 25 de locuri disponibile, completând formularul următor: https://goo.gl/CU8by3 și să achitați în ziua evenimentului 50 de lei sub forma unei donații către asociație. Dacă se întâmplă să nu veniți, sunteți rugați să anunțați în timp util.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Inițiative Bune

Str. Gavriil Musicescu nr. 14, Iași

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

Vegan în România (proiect al Asociației F.R.E.E.)

www.veganinromania.ro

https://www.facebook.com/VeganInRo

PE ACEEASI TEMA:

Vintage market la CUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber ajunge la Iași. Actorul Marius Manole, primul utilizator care a încercat serviciul în Iași

1500 de carti donate pentru bibliotecile din mediul rural. Campania Iulius Mall continua!

Asociația Trei Vieți organizează vineri, 22 februarie 2019, ”Recolta Inimoasă”

Dragoș Mărgineanu, București – Experiment în muzică @Re-Generator

Scrie un comentariu: