Duminică,12 februarie 2017, de la ora 12:00, sunteti invitati la un nou eveniment convivial cu hrană gustoasă și sănătoasă, menit să satisfacă #poftedebine.
Serviti primul mic prânz din acest an, ediția 6. Bucătarul invitat este Silvia Gherguț, inițiatoarea și coordonatarea proiectului Rawzisme. Vine la CUIB, din Bacău, special pentru a contribui voluntar la dezvoltarea proiectului Mai Bine.
Iată meniul pe care vi-l pregătește:
- APERITIV
– brioșe de castraveti cu pate de linte
– chiftelute falafel
– rulouri de dovlecel marinat umplut cu brânză de nuci, cu roșii uscate - FEL PRINCIPAL
Curry de naut și salată de sfeclă rosie si hrean (crudă) - DESERT
Tort ciocolatos cu cremă din cacao și caju, cu vișine din vișinată în cremă
REZERVARE
Micul Prânz este un eveniment prin care se urmareste strangerea de fonduri pentru Legumești. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 25 de locuri disponibile până vineri, 10 februarie, ora 23.59, completând formularul următor: micul-pranz-6-bucatar-invitat-silvia-de-la-rawiszme și achitând taxa de 50 lei (20% reducere pentru membrii activi Mai Bine), fie la CUIB, fie în contul Asociației Mai bine RO27BACX0000000857400000, deschis la Unicredit Bank.
Legumești înseamnă o seră ecologică unde vor fi plantate şi, ulterior, vor fi împărţite seminţe naturale, tradiţionale, precum şi seminţe ale cunoaşterii.
INFO
CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune
Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14
Web: www.incuib.ro