Micul pranz #9. In pas cu Gradina

Duminică, 28 mai, de la ora 12.00, ne așezăm la masă la CUIB, acolo unde vei putea savura preparate cu ingrediente proaspăt culese din grădină și cu chibzuință alese, ce vor fi pregătite de doi oameni entuziaști care-și vor împleti măiestriile, Food Forest și Pasiunea Gătitului.

Meniul:
Gustare: Salată cu spanac și măcriș
Fel principal: Tagliatelle proaspete cu pesto
Desert: Budincă de chia cu Matcha, dulceață de soc și salcâm.

REZERVARE

Micul Prânz este un eveniment prin care se urmareste strângerea de fonduri pentru Legumești, biletul fiind sub forma unei donații de 50 lei. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 25 de locuri disponibile până joi, 25 mai, ora 23.59, completând formular următor: www.eventbrite.com/e/micul-pranz-9-in-pas-cu-gradina

Pe parcursul zilei de vineri, 26 mai, veti fi sunati pentru a confirma rezervarea, urmând ca donația să o plătiți atunci când veniți la eveniment. În cazul în care intervine ceva și sunteți nevoiți să anulați rezervarea, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil, tot prin intermediul acestui formular sau pe pagina Legumești.

Legumești înseamnă o seră ecologică unde vom planta şi, ulterior, vom împărţi seminţe naturale, tradiţionale, precum şi seminţe ale cunoaşterii.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: