Micul Pranz #4 @Cuib

micul pranz 4

Duminică, 17 aprilie, de la ora 12.00, ne așezăm la masă la CUIB, unde vom savura Micul Prânz, adică eveniment de strângere de fonduri sub forma unui banchet Verde Aromat, petrecut în compania unor oameni sufletiști.

MENIU

Aperitiv: Faux Gras | Dulceață de ceapă | Crisp de “parmesan” | Salată de ierburi sălbatice. Felul principal: Burger vegan | Tabouleh | Dressing de lime și susan | Chipsuri de rădăcinoase. Desert: Tartă cu ciocolată, caramel sărat și piper roșu.

Micul Prânz este un eveniment prin care se urmareste strangerea de fonduri pentru Legumești, prețul unui bilet fiind de 50 lei. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 30 de locuri disponibile până joi, 14 aprilie, ora 23.59, completând formularul următor: www.eventbrite.com/e/micul-pranz-4-verde-aromat. În cazul în care intervine ceva și sunteți nevoiți să anulați rezervarea, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil la numărul de telefon 0751.274.286 – Alex

Legumești înseamnă o seră ecologică undese vor  planta şi, ulterior, se vor imparti seminţe naturale, tradiţionale, precum şi seminţe ale cunoaşterii. Pentru informații suplimentare, cât și pentru a afla cum poți ajuta Legumești să crească, te invităm să intri pe www.generosity.com/community

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

PE ACEEASI TEMA:

Micul Pranz #12. Gustar vegan cu Rita

Micul Pranz #11. Prietenii lui Jamie

Micul pranz #9. In pas cu Gradina

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: