Micul Prânz #17 – Cireșar vegan cu Rita

Grijile-s cireașă la ureche când abia adie vântu’ și frunza se bălăngăne-a lehamite. În colțu’ grădinii #CUIB se agită-un pițigoi, face gălăgie și căutătura ni se-ncruntă a-ntrebare. Fuge oricum să-și caute de-ale lui, și tot se-ntoarce la liniștea de mai-nainte.

În toată astă vreme, la bucătărie,  e forfotă mare. Cireșe ori zmeură, mazărea și cu ardeii și alte legume-ntr-o ureche își tot dau ghionturi care mai de care cum să-ncapă-n preparate. Noroc că-i colea Rita să le pună pe toate-n pace, face ordine-n rețetă, iar în farfurie e vedetă și culoarea și savoarea. Meniul va fi anuntat curând.

În luna lui Cireșar pe 24 iunie, de la 13:00 sunteti invitati în grădina Cuib la un nou @Micul Prânz Cireșar unde să vă bucurati de tihnă. Evenimentul culinar este caritabil și are menirea de-a susține inițiativele Asociației Mai Bine.

INSCRIERE

Pentru a lua parte la el trebuie să te înscrii aici https://goo.gl/kLSzur și să achiți o donație de 50 de lei în ziua evenimentului. Dacă se întâmplă să nu veniți sunteti rugati insistent să anunțați.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14, Iasi

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

PE ACEEASI TEMA:

Vintage market la CUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 21-26 ianuarie 2019

Noi sesiuni de cursuri pentru adulti la Institutul Francez Iași

Noua ediţie MyFrenchFilmFestival disponibilă publicului din România exclusiv în Orange TV Go

Seară franco-germană cu proiecţie de film: „Franceza pentru începători”

Scrie un comentariu: