Micul Pranz #16

Cât soare încape într-un cartof și câtă viață dă pământul florii soarelui? Cum se înțeleg boabele dintr-o păstaie și cum se împacă roșia cu ideea că e fruct? De ce-și tot învelește ceapa inima și unde-au învățat cățeii de usturoi să joace hora-așa bine? Dacă viața din legume ne-ar putea vorbi, ce-ar avea ea de zis? Ori noi ce i-am spune? Vrem să te joci cu imaginația și să te gândești cât e de important să fii În Dialog cu ce te înconjoară, cu ce te hrănești și cu cei pentru care simți.

Pe 27 mai esti așteptat în grădina #CUIB la o vorbă bună. Ne bucurăm de cum reușește natura să ne vorbească, să ne sature, să ne potolească sufletul când îi mai zbuciumat, iar Raluca și Teodora ne aduc glasul ei în farfurie.

Nu s-au sfătuit încă legumele-ntre ele și cu invitatele noastre să pună de-un meniu, da cât de curând are să fie și el grăit, cu punct, cu virgulă și-articulat.

INSCRIERE

Micul Prânz este un eveniment caritabil al cărui obiectiv este strângerea de fonduri pentru susținerea activităților non economice ale Asociației #MaiBine. Pentru participare trebuie să vă înscrieți la link-ul acesta https://goo.gl/gHMHAU și să achitați în ziua evenimentului 50 de lei sub forma unei donații către asociație.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14, Iasi

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: