Micul pranz #13. Ultima suflare a iernii

Duminică, 18 februarie, între 13.00 și 15.00, te invităm la CUIB la „Ultima suflare a iernii”, cea de-a 13-a ediție #MiculPrânz.

Când iarna-şi joacă ultimele cărţi, când frigul încă îţi bate-n geam şi-ţi intră-n oase de ieşi afară, un prânz cald şi plin de vitamine cu siguranţă te va revigora şi te va aduce cu un gând mai aproape de razele blânde ale primăverii. Şi dacă tot suntem pe ultimele sute de metri ale iernii, de ce să nu profităm de bogăţia de arome din cămara Dor de Verde, de unde vor veni deopotrivă ingredientele sănătoase pentru preparate și invitata iscusită din bucătărie, Adina Bordei.

Morcovii, ţelina, păstârnacul, prazul şi merele vor fi vedetele primei ediţii Micul Prânz din 2018. Le vom consuma crude, coapte sau călite, le vom tăvăli prin seminţe de tot felul, le vom scălda în sosuri uşor condimentate şi parfumate, ne vom bucura papilele gustative cu savoarea uitată a legumelor de grădină, iar la sfârşit ne vom delecta cu aroma şi pufoşenia unei plăcinte de mere cu scorţişoară care poartă încă gustul copilăriei.

Meniu:

  • Aperitiv: Salată de morcovi, măr şi ţelină
  • Felul întâi: Supă cremă de praz şi cartofi
  • Felul al doilea: Paste cu morcovi şi sos de păstârnac şi muştar
  • Desert: Plăcintă fragedă cu mere

INSCRIERE

Micul Prânz este un eveniment de strângere de fonduri pentru proiectele asociației Mai Bine, biletul fiind sub forma unei donații de 50 Ron. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 25 de locuri disponibile, completând următorul formular: http://bit.ly/2sh1Zaw

Donația o vei plăti atunci când vei ajunge la eveniment. În cazul în care intervine ceva și vei fi nevoit să anulezi rezervarea, te rugăm să faci acest lucru cât mai curând posibil, tot prin intermediul acestui formularul sau  la contact@maibine.eu.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14, Iasi

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: