Micul Pranz #10. Amintiri din Copilarii

Duminică, 25 iunie, de la ora 12.00, la CUIB ne vom lăsa purtați către aminitirile noastre din copilării, prin prisma simțurilor gustative, olfactive și vizuale, datorită prietenilor noștri de la Jassyro, Daniela și Silviu , care au acceptat invitația de a găzdui o nouă ediție #MiculPrânz.

MENIU

  • Aperitiv: Salată de sezon cu mix de salată rucolă și marole + telemea și piersici;
  • Fel principal: Tocăniță de cartofi cu tarhon și snițel de pleurotus;
  • Desert: Chisăliță.

REZERVARE

Micul Prânz este un eveniment prin care se urmareste strangerea de fonduri pentru Legumești, biletul fiind sub forma unei donații de 50 lei. Pentru a participa, trebuie să faci o rezervare pentru unul din cele 25 de locuri disponibile până joi seară, completând formularul următor: hwww.eventbrite.com/e/micul-pranz-10

Donația o veți plăti atunci când veniți la eveniment. În cazul în care intervine ceva și sunteți nevoiți să anulați rezervarea, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil, tot prin intermediul formularului de mai sus sau pe pagina Legumești.

 

Legumești este o seră ecologică care se află în stadiul de construcție, la care lucrăm cu materiale naturale (piatră, pământ, nisip, paie), pentru a avea un impact minim asupra mediului, dar și cu ceva materii prime convenționale (lemn, fier, saci), pentru a asigura durabilitatea și eficiența structurii. Scopul final este de a planta și multiplica semințe și răsaduri naturale, pe care le vom oferi în mod gratuit oamenilor care doresc să cultive fără îngrășăminte. Este o inițiativă comunitară dezvoltată de asociația Mai Bine, în care învățăm deopotrivă tehnici și practici din domeniile construcțiilor naturale și permacultură, cât și să ne reconectăm cu natura.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Web: www.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

PE ACEEASI TEMA:

”Vin la cultura” – cel mai mare festival de vinuri și gastronomie din România

In octombrie, Soft&Grace sarbatoreste 1 an de activitate!

Curs de initiere in bucatarie la Soft&Grace

Social Cooking cu Zamfir Bogdan @Soft&Grace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CityID readuce “Turul Magic de Crăciun”

”Volta” – expozitie de pictura semnata Carmen Gabriela Gitlan

”Colind” – expozitie de tapiserie si icoane pe sticla

”Unknown” – expozitie de grafica semnata Sergiu Grapa

Scrie un comentariu: