”Micul nostru centenar” | FITPTI 2019

Reactor de creație și experiment Cluj Napoca si Teatru Fix va invita miercuri, 9 octombrie 2019, de la ora20.00 la spectacolul ”Micul nostru centenar” de Maria Manolescu.

La fel ca România Mare, Anuța împlinește 100 de ani. Familia reunită încearcă să-i aducă un omagiu, numai că vechile lor conflicte se întețesc și mai tare. Prins între vocile dezbinate și discursurile paralele din jurul lui, Toma, strănepotul, încearcă să găsească un sens.

Se celebrează mult unitatea în 2018, dar dacă ne uităm în jur, inclusiv la familiile noastre, nu suntem deloc uniți. În același timp, văd în copiii de azi mai multă inteligență emoțională și mai puțină încrâncenare decât la generațiile precedente. Iar acesta mi s-a părut un lucru important de celebrat, chiar și într-o mică parabolă despre țara noastră ca o familie care se ceartă la ceas de sărbătoare.” (Maria Manolescu)

Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu. Cu: Alexandra Caras, Paula Rotar, Paul Socol, Doru Taloș, Adonis Tanța. Scenografia: Anda Pop. Muzica: Danaga.

BILETE

Preț bilet: 40 lei.

INFO

Hala Fix

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

www.teatrufix.ro

www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: