VIDEO Micul chitarist de la Iasi care a entuziasmat publicul si juriul de la „Românii au talent”

andrei-mihnea-cerbu-micul-chitarist-iasi-romanii-au-talent-2014-foto

Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, originar din Iaşi, a ridicat sala în picioare printr-o reprezentaţie de excepţie la chitară. Adolescentul a primit felicitări de la juriu şi va cânta în etapa următoare.

Puştiul din Iaşi care a entuziasmat juriul concursului televizat de la “Românii au talent” a început să cânte la chitară de la 7 ani şi jumătate.  Profesorul său de chitară, Petran Paveliuc, a povestit pentru “Adevărul” că Andrei Mihnea Cerbu a fost cel mai mic elev care a venit la el pentru a învăţa să cânte la acest instrument.

http://www.youtube.com/watch?v=LyDgud4BVuc

CE SPUNE PROFESORUL LUI ANDREI DESPRE TALENTUL SĂU

“Andrei are un poteţial foarte mare, poate ajunge foarte departe. El îl văd cel puţin în finală. Cel mai potrivit îi este stilul rock-blues, pe care îl stăpâneşte foarte bine. Mai este de lucru, însă el e ambiţios şi talentat şi din punctul meu de vedere va ajunge acolo unde îşi doreşte”, ne-a spus Paveliuc.

La prima ediţie a concursului de la ProTv, Andrei a cântat piesa “Still got the blues”, de Gary Moore, impresionându-i pe Andra, Mihai Petru şi Andi Moisescu. “Eşti un adevărat artist, ai o sensibilitate, ai o trăire a ta în timp ce cânţi”, a spus Andra despre micul talent. “Ce usor e sa cuceresti o sala cand ai talent”, a spus şi Pavel Bartoş.

Sursă: www.adevarul.ro

INFO

romaniiautalent.protv.ro

www.facebook.com/romaniiautalent

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: