Microsoft va lansa in curand un smartwatch

UPDATE: Microsoft Band s-a lansat in magazine

Se pare ca zvonurile legate de lansarea de catre Microsoft a unui smartwatch sunt adevarate, produsul urmansd sa apara in curand pe piata.

microsoft-smartwatch

United States Patent and Trademark Office

Imediat dupa ce Forbes a anuntat ca Microsoft va lansa un dispozitiv “purtabil” in urmatoarele cateva saptamani, o cerere pentru un dispozitiv wireless a fost aprobata de catre Comisia Federala pentru Comunicatii  din Statele Unite. (via Windows Central).

Cererea nu include schite ale produsului sau detalii (Microsoft a solicitat in mod expres confidentialitate), dar un raport de test arata ca noul dispozitiv va fi produs in trei dimensiuni: mica, medie si mare.

Se precizeaza ca toate cele trei versiuni vor avea comunicare Bluetooth Low Energy, Windows Central subliniind ca este frecvent intalnita in multe dispozitive create pentru a fi purtate la incheitura mainii.

Saptamana trecuta Forbes a anuntat ca dispozitivul Microsoft se va concentra pe fitness si este foarte probabil sa lucreze cu dispozitive iOS si Android. Acest anunt confirma celelalte anunturi, ultimul fiind facut de Tom’s Hardware in luna iunie. Atunci site-ul a anuntat ca Microsoft lucreaza la o bratara dedicata fitness-ului, bratara care va include un ecran.

Sursa: www.businessinsider.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: