Microsoft Band s-a lansat in magazine

band

Va vorbeam zilele trecute despre zvonurile conform carora Microsoft va lansa in curand un smartwatch.  Producatorul american tocmai a confirmat ca bratara inteligenta, disponibila in trei variante de marime,  va intra in magazinele sale, atat online cat si offline, incepand de joi, 30 octombrie 2014 , la pretul de 199 USD.

Proiectata de Quentin Morris (care a dezvoltat si controllerul Xbox One) este dotata cu 10 senzori care permit afisarea unei game diverse de indicatori, de la ritmul cardiac pana la gradul de expunere la ultaviolete si poate asigura o functionare neintrerupa de 48 de ore, la o singura incarcare. Asa cum indica si aplicatiile construite pentru ea, poate lucra cu orice platforma mobila dar, in acelasi timp, datorita senzorului GPS incorporat,  puteti sa va faceti alergarea zilnica fara a lua cu voi telefonul mobil.

Aplicatia dedicata, Microsoft Health este disponibila deja in Windows Store.  Cu ajutorul acesteia va puteti monitoriza ritmul cardiac, gradul de ardere a caloriilor sau calitatea somnului. Un program de antrenament ghidat va ajuta sa va pastrati in cea mai buna forma. In acelasi timp, va ofera un preview al e-mail-urilor primite si al alertelor setate in calendar. Puteti lua notite sau puteti seta mesaje de reamintire utilizand functionalitatea de asistent personal Cortana. Va puteti personaliza bratara si ii puteti adauga noi functionalitatati pe masura ce gama aplicatiilordedicate se va imbogati. Este disponibila si pentru telefoanele Android sau iPhone.

Sursa: www.engadget.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: