Tabăra de creație populară „Micii meșteri din Copou”

Tabăra de creație populară „Micii meșteri din Copou”/ afis iasi

  • Ediția a VI-a, 1 – 6 iulie 2013

Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi participă în calitate de partener la cea de-a VI-a ediție a Taberei de creație populară „Micii meșteri din Copou”, ce va avea loc în perioada 1 – 6 iulie 2013, în Parcul Expoziției din Copou (lângă Grădina Botanică).

Evenimentul este organizat de Asociația „ART – Meșteșugurile Prutului”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Etnografic al Moldovei, Asociația Meșterilor Populari din Moldova (AMPM), Fundația pentru Cercetare Științifică – Institutul Român de Inventică Iași, Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi” Iași, Centrul de Informare Turistică Iași, Agenția ICAR TOURS Iași și Asociația Dialog pentru Dezvoltare (ADD).

Artiștii populari, prezenți la această ediție, vor împărtăși copiilor din secretele meșteșugurilor tradiționale: olărit, prelucrarea artistică a lemnului, pictură de icoane pe lemn, țesut la gherghef, prelucrarea pieilor, podoabe croșetate, împletituri din sfoară etc.

Activitățile organizate în cadrul taberei se vor desfășura în intervalul orar 9.00 – 14.00, cu o pauză de o oră la mijlocul intervalului, numărul maxim admis în fiecare grupă fiind de 10 copii.

ÎNSCRIERI

Taxa de înscriere fiind de 75 lei/pers. Numărul maxim admis de elevi/atelier: 10. Înscrierile se fac în perioada 11-28 iunie a.c. (in limita locurilor disponibile), în incinta Palatului Culturii (holul de la intrare), de luni până sâmbătă, între orele 09.00-16.00.

INFO

Persoană de contact: Silvia Cozmîncă, coordonator tabără

tel.: 0741217734;

email: mestesugurile.prutului@gmail.comsilviacozminca@yahoo.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Redeschiderea Muzeului „Sf. Ierarh Dosoftei – Mitropolitul” Iași

30 ANI DE LIBERTATE. Proiecţie de film şi discuţie moderată

Concert vocal-simfonic de Crăciun | CCS Iasi

Concert vocal-simfonic de Crăciun | Palas Iasi

Scrie un comentariu: