”Micii fotografi ai anului 2012” – concurs national

Participa la concursul national de fotografie pentru copii organizat de Atelierul de Croit Imagini, impartaseste-ne imaginile tale creative si poti castiga o tabara de vara de fotografie in Transilvania, dar si multe, multe alte surprize! Toti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani sunt asteptati sa-si incarce fotografiile pe care le cautam pentru “ MICII FOTOGRAFII AI ANULUI 2012”

Atelierul de croit imagini

Concursul organizat de Atelierul de Croit Imagini este lansat in cadrul Saptamanii Globale de Actiune pentru Educatie prin Imagine, respectiv fotografie. Primii 7 clasati vor participa la o tabara de creatie de o saptamana de fotografie urbana in Bucuresti in vara acestui an. Marele premiu este participarea intr-o tabara de vara de fotografie in Transilvania ce va avea loc in luna august 2012.

Concursul de fotografie organizat Atelierul de Croit Imagini celebreaza unicitatea locului copiilor in lume, ofera acestora un fel de “voce” vizuala si ne incurajeaza sa incetinim ritmul si sa ne uitam la lumea ce ii inconjoara. Sunt sigura ca o sa fie o experienta uluitoare sa vedem toate inscrierile si sa vedem cum fiecare copil poate surprinde imagini extraordinare in  locuri pe care multi dintre noi le-ar trece cu vederea.”  Alisa Tarciniu, fondator  ”Atelierul de Croit Imagini”

PREMII

Printre multele premii ale concursului sunt vouchere la cursuri de fotografie, carti de fotografie, intalniri cu fotografi renumiti, vouchere de imprimare a fotografiilor, fotografii printate intr un portofoliu de arta, expozitii de grup si individuale, dar si premii surpriza pentru parintii care isi incurajeaza copii sa isi dezvolte continuu partea creativa! Toate fotografiile inscrise in concursul nostru vor primi un Certificat de Participare. Fotografiile castigatoare si alte fotografii deosebite vor fi premiate cu Photo Award Certificate.

Esti copil? Arata-ne fotografiile tale si poti fi castigatorul unei tabere de vara de fotografie in Transilvania!

Esti parinte? Incurajeaza-ti copilul sa fie creativ si sa trimita fotografii pentru cel mai mare concurs de fotografie pentru copii.

Privesti inca lumea ca un copil? Trimite o fotografie in categoria speciala a concursului si castiga o aventura ceva va  fi o surpriza inedita pentru copilul din tine!

INSCRIERE

In cadrul concursului sunt trei categorii de varsta pentru toti cei care simt si vad ca niste copii: *6 – 9* ani, *10 – 14 ani* si *15 -19 ani* Exista si o sectiune speciala: *mereucopii* in care ii invitam pe toti oamenii mari care inca privesc lumea ca un copil sa isi inscrie fotografiile pe tema concursului

Tema: trimite o fotografie pentru categoriile PORTRET/ UMOR / FAVORITA MEA.

Pentru mai multe detalii despre conditii de participare, regulament si concurs va rugam sa consultati blogul Atelierului sau sa scrieti la ola@atelieruldecroitimagini.ro Toate fotografiile castigatoarevor fi postate pe blog- ul www.atelieruldecroitimagini.blogspot.com si vor putea fi votate pentru cele 2 premii de popularitate: cel al copiilor si premiul de popularitate acordat de parinti. Pe 23 iunie ne intalnim la Gala de Premiere unde ii vom sarbatori pe cei mai mari/mici fotografi si croitori de imagini din concurs. Socializam, admiram expozitia celor mai bune lucrari participante, schimbam impresii, facem planuri de vacanta si ne facem topurile personale. Apoi, ne bucuram de multele premiisi de prima zi de vacanta!!!

Participarea la acest concurs este gratuita. Inscrierea fotografiilor se face pana la data de 10 iunie 2012.

INFO

Pentru detalii despre concurs vizitati www.atelieruldecroitimagini.blogspot.com.

Atelierul de Croit Imagini este un concept care porneste de la bucuria fotografei Alisa Tarciniu de a lucra cu cei mici care vine dintr-o lunga experienta in domeniu concretizata in munca la un studiu foto de profil, dar si la proiecte precum Pasarea de foc, primul spectacol de dans comunitar din Romania, proiect pentru care a fost fotograf oficial. Primele cursuri ale Atelierului s-au desfasurat la libraria Humanitas Kretzulescu, fiind urmate de o intreaga serie in cadrul taberei de creatie „Vara pe ulita” de la Muzeul National al Satului din Bucuresti. Cursurile Atelierului au continuat la Institutul Cultural Francez si libraria Carturesti Verona din Bucuresti.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: