Micii ciclisti au defilat cu veselie pe aleile Parcului Palas (GALERIE FOTO)

ProBikeAddiction a organizat sambata, 7 iunie un eveniment plin de veselie si culoare – ”Parada micilor biciclisti” care s-a desfasurat in zona Parcului Palas. De la gargarite, la flori, supereroi si fluturasi, toate bicicletele au fost decorate cu “placute de inmatriculare” cu numele micurilor proprietari.

Vehiculul care le confera acum atata libertate a devenit mult mai vesel, cu decoratiuni alese dupa bunul plac al fiecaruia dintre copii. Multi dintre parinti s-au alaturat copiilor si impreuna au decorat cu multa imaginatie bicicletele.   Si pentru ca au iesit minunat, au strabatut aleile Parcului Palas, au claxonat si au facut cu mana ca sa simta toata lumea cata bucurie aduce mersul pe bicicleta. La sfarsit toti copiii au primit binemeritate premii. Cel mai mic participant  la eveniment are doi anisori. Partenerii paradei au fost Palas Mall si CraftMall.

Deja pregatim evenimentul urmator, in centrul caruia sunt tot familia si copiii. Tura de Cicloturism Family de la Dobrovat, de duminica, 15 iunie, unde vom povesti legende, vom bea limonada si vom invata sa facem turcalete. Nu va zicem ce este turcaletele, trebuie sa veniti sa vedeti. Suntem convinsi ca va veti distra de minune!”, spune Ioana Popa, PR-ul ProbikeAdiction.

GALERIE FOTO

FOTO: www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: