MI NY, un nou magazin dedicat frumusetii, in Palas Mall


Din 17 iulie 2014, clientii Palas Mall pasionati de cosmetice au la dispozitie o noua destinatie de cumparaturi. Primul magazin din România al brandului italian MI NY s-a deschis la Palas Mall, la etajul 1 al Atriumului, intrarea principala dinspre Palatul Culturii. Cu un design vesel si revigorant, noua locatie este locul ideal pentru shopping în materie de beauty.

MI NY ofera produse cosmetice italiene de o calitate superioara. Pe rafturile celui mai nou magazin din Palas Mall, doamnele si domnisoarele vor gasi peste 400 de nuante de oja, lacuri pentru manichiura semipermanenta, gel pentru reconstructia unghiilor, precum si diverse produse pentru „nail art”.

De asemenea, MI NY propune cele mai noi tehnologii si accesorii pentru îngrijirea unghiilor, precum lampe profesionale LED si UV, pile, freze, forfecute, pensoane si multe altele. Pe lânga acestea, noua locatie ofera o gama completa si variata de make-up: fond de ten si pudra cu texturi fine, fard de pleoape în culori deosebite, rujuri cremoase, rimel, corector, lapte demachiant si alte produse cosmetice.

MI NY acorda o atentie maxima calitatii materiei prime, toate articolele fiind realizate în conditii de maxima siguranta, fara a contine substante chimice ce pot avea efecte nocive. Proprietatile deosebite recomanda produsele MI NY pentru saloanele de înfrumusetare, care vor beneficia de un discount de 12%.

De altfel, doamnele si domnisoarele care vor sa fie cochete sunt întâmpinate cu o oferta speciala: la trei articole cumparate, vor primi cadou un lac de unghii din gama Glam sau Nail Art.

Brandul MI NY s-a înfiintat în 2011, fiind prezent în Italia, Armenia, Norvegia, Ucraina si, începând de astazi, în România.

INFO

Magazinul MI NY

Palas Mall, Atrium Et. 1

www.palasmall.ro

www.minycosmetics.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: