Metalcore suedez la Rockstadt Extreme Fest 2019: ADEPT pentru prima data in Romania

ADEPT este noul nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019, unde vor sarbatori implinirea a 10 ani de la lansarea albumului lor de debut „Another Year of Disaster”. Festivalul va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Infiintat in 2004, de Robert Ljung (voce), Gustav Lithammer (chitara) si Filip Brandelius (bas), grupul suedez a cunoscut o ascensiune rapida datorita energiei si fortei generate de piesele compuse.

Albumul de debut, puternic influentat de trupe precum „Funeral For A Friend”, „Life In Your Way” si „Secret Lives Of The Freemasons” este dominat de piese upbeat, riff-uri rapide si versuri presarate cu subiecte legate de problemele cotidiene sau de teme sociale. Implinirea a 10 ani de la lansare va fi marcata prin relansarea albumului (remastered), pe vinil.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov – terenul de Biatlon de la baza cetatii.

BILETE

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro. Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile si bilete pe zi, care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in la acel moment. Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

INFO

Cetatea Rasnov

www.facebook.com/rockstadtextremefest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: