Megadeth vine la OST FEST 2012

Formatia de thrash metal Megadeth revine in Bucuresti anul acesta, pe 17 iunie, pentru un spectacol ce va avea loc in ultima zi a festivalului OST Fest, informeaza organizatorii. Festivalul se desfasoara la Romexpo, in perioada 15-18 iunie 2012, aducand pe scena si nume precum Motorhead, Motley Crue si Dimmu Borgir.

megadeth
Fondata de Dave Mustaine in urma plecarii sale de la Metallica in 1983 in Los Angeles, Megadeth a devenit repede cunoscuta pe plan international, fiind pioniera miscarii thrash metal americane. In cei peste 25 de ani de cariera, Megadeth a vandut peste 30 milioane de albume, iar 6 albume consecutive au primit discul de platina in Statele Unite. Cu fiecare nou album lansat, recunoasterea si aclamatiile nu veneau doar de la fanii declarati, ci si din partea criticilor ce i-au nominalizat de 7 ori consecutiv la premiile Grammy Awards pentru „Best Metal Performance”.

Cel mai bine vandut album al trupei, “Contdown to Extinction” (1992), a intrat in Top 200 Billboard pe locul 2 in Statele Unite, castigand 2 discuri de platina si o nominalizare la premiile Grammy Awards.

Megadeth este una dintre formatiile care alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) si au concertat prima oara impreuna pe aceeasi scena in 16 iunie 2010 in Varsovia. Big4 au ajuns in acelasi an si in Romania.

Megadeth – Public Enemy No. 1

BILETE

La OST Fest pot fi achizitionate din: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, si Eminescu, Magazinele Diverta,  Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO.

Festivalul OSTFest va avea loc in perioada 15-18 iunie 2012 la Romexpo din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

Mötley Crüe in Romania, la OST Fest 2012
OST FEST 2012 la Bucuresti

Sursa: Hotnews

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: