Meet JCI Iasi, editia de primavara

Joi, 9 martie 2017, începând cu ora 18:00, JCI Iași vă învită la ediția de primăvară Meet JCI Iași, la Fabrik. În ediția de toamnă, din noiembrie 2016, invitatul special a fost Alex Dona, managing partner Times New Roman.

Pe 9 martie printre invitații JCI Iași se află Paul Pădurariu, fotograful care surprinde suflete și nu doar chipuri și Andrei Răzvan Zvorișteanu general manager Galaxy Design. Atât Paul cât și Răzvan sunt parteneri în cadrul proiectelor JCI Iași desfășurate în ultimii ani.

În cadrul acestei întâlniri: · veți afla mai multe despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI Iași; · veți primi informații despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare; · veți afla ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională; · veți afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Iași; · veți cunoaște echipa JCI Iași și o parte dintre partenerii strategici ai organizației.

Sunt invitați să participe la eveniment: · Membrii aspiranți; · Cei care sunt interesați sa devină membri și să se implice în proiectele JCI Iași; · Membri JCI cu drepturi depline care vor să afle mai multe informații despre organizați

INSCRIERE

Pentru o bună organizare a evenimentului vă rugăm să vă înscrieți la următorul link: goo.gl/VfcfoV

Partener media oficial: Viva FM

INFO

JCI Romania

www.facebook.com/jciromania

www.facebook.com/jciiasi

PE ACEEASI TEMA:

Femei de Afaceri cu Stil, Ediția a VIII-a

Seara cu antreprenori la Galaxy Design

Training JCI: Bugetul unui proiect

FOTO ABC cu fotograf Paul Padurariu!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Deschis la Distractie”, ultima editie inainte de vacanta. Invitati: Canaf Band

Recital de pian Ana Antonia Tudose la ICR Viena

Start-up your future cu BEST Summer Courses!

Tura de cicloturism in familie, la Dobrovat, 1 iulie 2017

Scrie un comentariu: