Medical Business Event

În 31 octombrie 2013, va avea loc, la Hotel Internaţional Iaşi, primul eveniment de business şi networking cu domeniul medical din Moldova, Medical Business Event, organizat de Junior Chamber International Iaşi în parteneriat cu Colegiul Medicilor din Iaşi, unde vor fi aşteptaţi peste 150 de participanţi.

Timp de o zi, alături de o elită de speakeri valoroşi (Dr. Nicolae Iordache Iordache, Dr. Richard Constantinescu, Dan Berinde, Dr. Mihaela Grigore, psihoterapeut Ana Aurelia Baianu, Bogdan Dragomir, Robbert Peter Oostveen, Conf. Dr. Daciana Elena Branisteanu şi mulţi alţii), evenimentul va aborda teme de interes pentru business-ul medical, de la branding şi poziţionare pe piaţă, leadership, comunicare, proiectare în viitor a afacerii, investiţii şi vânzări până la teme specifice precum outsourcingul medical dar şi  zona online.

Medical Business Event se adresează în aceeaşi măsură atât medicilor, angajaţilor în domeniul de sănătate privat, antreprenorilor cu vastă experienţă cât şi a persoanelor ce activează în medicina de stat şi doresc să îşi dezvolte un business în domeniul sănătăţii sau pur şi simplu doresc să acumuleze know-how de profil. Fiind un eveniment de business, accentul va cadea pe componenta de networking, astfel participanţii putând interacţiona în mod direct cu viitorii clienţi, furnizori, colaboratori sau potenţiali parteneri.

În funcţie de pachetele de acces pentru care participanţii optează, taxa de înscriere este cuprinsă între 240 de lei şi 430 de lei, grupurile mai mari de două persoane beneficiind de un discount de până la 20%. Prin taxa de participare, participanţii la eveniment susţin renovarea salonului de toxicologie de la Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Maria.

INFO

www.medicalbusinessevent.ro/

www.facebook.com/medicalbusinessevent.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: