Media Music Awards 2014

Editia din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie, ora 19:00 la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Pe 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe scena ridicata in Piata Mare din Sibiu si vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni asteptati sa ia parte la eveniment. Cei mai in voga artisti ai momentului vor canta la Media Music Awards, printre care Andra, Holograf, Vunk, Alina Eremia, Cargo si Ami.

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicala fiind astfel singura din Romania unde premiile sunt acordate 100% transparent.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmand sa vada, la MTV Romania, cele mai cool momente si imagini behind the scene cu artistii preferati.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

INFO

Media Music Awards

facebook.com/MediaMusicAwards

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: