Media Galaxy redeschide magazinul său din centrul comercial Felicia Iași

media-galaxy-1

Media Galaxy, din centrul comercial Felicia din Iași, își redeschide porțile pe data de 3 iulie, începând cu ora 09:00. Astfel, compania le propune tuturor iubitorilor de tehnologie o nouă abordare de show room dedicat inovației.

Noul concept de reamenajare, în care compania a investit peste 500.000 de euro, se remarcă prin spații de demo generoase, în care ieșenii se pot bucura de cele mai inovatoare tehnologii. Design-ul avangardist reflectă experiența omni-channel pe care compania o oferă, ce integrează atât partea de magazin online, cât și serviciile de care clienții beneficiază în magazin, ce au rolul de a facilita procesul de achiziție în online.

Reamenajarea show room-ului este un proiect de anvergură, fiind cea mai mare investiție din partea de nord-est a țării, pe care cel mai mare retailer electro-IT din România o realizează. Astfel, Media Galaxy Felicia Iași devine cel mai inovator show room din Moldova, ce oferă peste 2000 de metri pătrați de spații de demo și peste 15.000 de produse.

Pentru acest proiect, în care compania a investit peste jumătate de milion de euro, reamenajarea a durat peste 2 săptămâni. Importanța redesenării spațiului este una strategică, având în vedere că show room-ul din zona comercială Felicia este magazinul cu cel mai mare trafic din portofoliul companiei din zona Moldovei, cu o valoare a achizițiilor și cu o cifră de afaceri de peste 700.000 de euro pe lună.

Investiția în reamenajarea magazinului Media Galaxy din Iași o importanță strategică pentru extinderea rețelei noastre și consolidarea calității de lider pe segmentului electro-IT din România. Suntem alături de clienții noștri prin intermediul rețelei de magazine, dar și prin platforma online www.mediagalaxy.ro și investim cu pasiune și încredere în dezvoltrea experienței omni-channel. Acest lucru înseamnă customer service ireproșabil, atât în magazine, cât și online și astfel aducem în viața clienților noștri cele mai noi tehnologii la prețuri accesibile. Astfel, ne asigurăm că oferim o experiență integrată, omni-channel, de la primul click și până la bucuria achiziției din cel mai modern show room din Moldova chiar și pentru cei mai exigenți clienți”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Pentru a marca acest eveniment, Media Galaxy a lansat o ofertă dedicată ce va include smartphone-uri de la 99 de lei, televizoare LED TV Smart de la 1199 de lei, laptop-uri de la 599 de lei sau tablete de la 179 de lei. Reduceri semnificative vor fi și la electrocasnice mici, de până la 70%, dar și la aragazuri, aparate frigorifice și mașini de spălat. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile, în perioada 3-6 iulie, și se supune unor termeni și condiții.

Cei 30 de specialiști Media Galaxy din show room-ul din centrul comercial Felicia stau la dispoziția clienților și îi vor ajuta pe cei pasionați de tehnologie să aleagă cele mai potrivite produse. De asemenea, pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, Media Galaxy pune la dispoziție mai multe servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.

În plus, cei care doresc să cumpere produse beneficiază de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Cei care vor găsi produsele din gama Media Galaxy la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online, cât și offline, vor primi diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.

 

Media Galaxy este o reţea de 17 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 de metri pătrați pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retail-ul electro-IT din România. Brand-ul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 15.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: