”Medeea Redux”, de Neil Labute @Teatrul Ludic

medeea redux

Teatrul Studentesc Ludic va invita miercuri, 9 noiembrie 2016, de la ora 20:00 la spectacolul ”Medeea Redux”, de Neil Labute, in regia lui Aurel Luca.

Spectacolul prezinta marturia unei femei care povesteste despre relatia de iubire pe care a avut-o cu profesorul de biologie pe cand avea doar 14 ani si despre urmarile acesteia. Din relatia aceasta s-a nascut un baiat care va fi omorat de catre femeia Medeea. Aceasta este poarta catre mitul antic: ea omoara copilul pentru a se razbuna pe tata.

Medeea, una dintre cele mai mari indragostite ale teatrului universal, reprezinta un labirint spiritual, o framantare erotica si, mai mult decat orice, o pledoarie violenta pentru emanciparea femeii. Intrarea sa in lume se produce prin intermediul nasterii si al crimei – amandoua rezultand dintr-o dragoste excesiva.

Distribuția: Vera Nacu. Regia ARTISTICĂ: Aurel Luca. Regia tehnică: Ionuț Nacu.

INTRARE LIBERĂ ! Sala Studio LUDIC – ultimul etaj, Casa de Cultura a Studentilor Iasi

 

Înființat în anul 1978 de către profesorul Aurel Luca, Teatrul Studențesc Ludic este formația reprezentativă a studenților din Centrul Universitar Iași. La ora actuala, Teatrul Studentesc Ludic are o mare experienta internationala, fiind deschis dialogului teatral european si mondial, fapt argumentat prin calitatea artistica a participarilor la festivaluri de pe aproape toate continentele.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

www.facebook.com/Teatrul-LUDIC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: