Meat Concept Store – preparate din carne gata de gatit

Recent, în ansamblul Palas s-a inaugurat Meat Concept Store, brandul local care le propune ieșenilor sortimente de carne savuroase, pregătite după rețete proprii. Noua locație este mai mult decât o carmangerie, pentru că are la bază un concept care le oferă clienților o experiență culinară completă.

Meat Concept Store din Palas Mall este situat la nivelul -1 sub hypermarketul Auchan și își întâmpină clienții cu o amenajare modernă, care păstrează note de design industrial. În vitrinele frigorifice din noua locație se găsește întotdeauna carne proaspătă, de la producători locali, de vită sau porc, simplă sau condimentată, macerată sau maturată, după rețete care asigură reușita oricărui bucătar, oricât de priceput sau amator ar fi.

Printre propunerile Meat Concept Store din Palas Mall se numără carnea de vită, fragedă și gustoasă, după ce este maturată uscat timp de minimum 30 de zile, în aparate speciale Dry Ager, prevăzute cu pat de sare din Himalaya, care absoarbe umiditatea și bacteriile. Sau cârnați ca pe vremuri, făcuți în casă, din bucăți de carne tăiate la cuțit, pentru a le păstra gustul autentic. Din ofertă nu lipsesc costițele de porc bine condimentate, steak-urile fragede sau burgerii suculenți, pe care trebuie doar să le pui în cuptor sau pe grătar. Și pentru amatorii de delicatese sunt sortimente de carne de vită premium, din Argentina, Uruguay sau Brazilia, cunoscute pentru proprietățile deosebite.

În noua locație, clienții vor găsi mereu inspirație, pentru că au la dispoziție un chef bucătar, care să le ofere rețete delicioase și să îi consilieze în modul de preparare, pentru a se asigura că este pusă în valoare carnea aleasă. Vor primi chiar și o pungă specială de gătit la cuptor, soluția perfectă pentru o reușită culinară.

Pentru pofticioși, Meat Concept Store din Palas Mall oferă posibilitatea de a alege bucata de carne din vitrină, pe care chef-ul bucătar o va pregăti pe plită și o va servi pe loc.

Pe lângă varietatea sortimentelor de carne, la Meat Concept Store se găsește tot ce este necesar pentru o masă completă și reușită: produse de panificație, preparate conservate, condimente și sosuri, vinuri și băuturi artizanale, majoritatea de la producători locali.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

1000 de baloane colorate inaltate pentru a atrage atentia asupra accidentelor rutiere

Street FOOD Festival 2018

”Vin la cultura” 2018

Tratează-te cu știință la Noaptea cercetătorilor, pe 28 septembrie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara Filmului Psihologic: Natural Born Killers

Comedia “AMANTA” la Teatrul Luceafarul

”Regina-mamă Elena” | lansare de carte & autografe

Concert de deschidere / Concursul Național De Interpretare „Eduard Caudella”

Scrie un comentariu: