MC FEST in Underground Pub

MC FEST este inițiativa și manifestația a 10 tineri ieșeni, care cred cu tărie că starea de bine este un factor important în viața fiecărui individ și te invită la o doză de distracție, voie bună, muzică bună și oameni frumoși, in Underground Pub, joi, 1 februarie 2018, de la ora 19:30.

Mos Martin – un tânăr ieșean, îndrăgostit de tradițiile românești, care îmbină muzica underground și folclorul cu un aport de energie haiducească. Acesta și-a început cariera în anul 2012 alături de Studio AȘA, iar accesiunea lui este vizibilă prin piesele cu care și-a încântat publicul de-a lungul anilor și prin multitudinea de festivaluri muzicale la care a participat, atât în țară, cât și peste graniță.

Double H (Helmuth Manolache) – un tânăr artist care a pornit pe un drum pe care alții doar îl visează, înființând Studio AȘA în anul 2012, reușind să impresioneze publicul cu o multitudine de proiecte muzicale, foarte variate atât ca subiect, cât și ca flow.

Sorescu – un tânăr care evoluează de la o piesă la alta, care își transpune convingerile și părerile într-o asemănare, uneori prea izbitoare, cu lumea contemporană. Acesta este în curs de lansare a albumului “Decor”.

EdONE – ultimul material a artistului este mixtape-ul “Universul poetic”, artistul este originar din Cernavoda, dar este stabilit in Iași alături de familia Studio ASA.

edone – o trupă de blues rock înființată în septembrie 2017 și formată din 5 adolescenți talentați: Dominic Roca (tobe), Erica Chirilă (chitara lead și voce), Ana Maria Cojocaru (pian), Călin Olanuta (chitară ritm) și Ștefan Tomșa (bass).

REZERVARE

OPEN DOORS: 19:30. SUPORT ARTIȘTI: 20 lei (până pe 31 ianuarie) sau 25 lei (la intrare). Contact bilete: Adelina Elena Ezariu 0734241791, Cosmin Ursarescu 0720027400.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Jazz Connections – series by CALI Quartet

Concert Coma | Underground Club

Omul cu șobolani LIVE in BarB2 | Reprogramat pe 9 mai

Concert Bucovina si Asemic | Underground Club

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: