MC FEST in Underground Pub

MC FEST este inițiativa și manifestația a 10 tineri ieșeni, care cred cu tărie că starea de bine este un factor important în viața fiecărui individ și te invită la o doză de distracție, voie bună, muzică bună și oameni frumoși, in Underground Pub, joi, 1 februarie 2018, de la ora 19:30.

Mos Martin – un tânăr ieșean, îndrăgostit de tradițiile românești, care îmbină muzica underground și folclorul cu un aport de energie haiducească. Acesta și-a început cariera în anul 2012 alături de Studio AȘA, iar accesiunea lui este vizibilă prin piesele cu care și-a încântat publicul de-a lungul anilor și prin multitudinea de festivaluri muzicale la care a participat, atât în țară, cât și peste graniță.

Double H (Helmuth Manolache) – un tânăr artist care a pornit pe un drum pe care alții doar îl visează, înființând Studio AȘA în anul 2012, reușind să impresioneze publicul cu o multitudine de proiecte muzicale, foarte variate atât ca subiect, cât și ca flow.

Sorescu – un tânăr care evoluează de la o piesă la alta, care își transpune convingerile și părerile într-o asemănare, uneori prea izbitoare, cu lumea contemporană. Acesta este în curs de lansare a albumului “Decor”.

EdONE – ultimul material a artistului este mixtape-ul “Universul poetic”, artistul este originar din Cernavoda, dar este stabilit in Iași alături de familia Studio ASA.

edone – o trupă de blues rock înființată în septembrie 2017 și formată din 5 adolescenți talentați: Dominic Roca (tobe), Erica Chirilă (chitara lead și voce), Ana Maria Cojocaru (pian), Călin Olanuta (chitară ritm) și Ștefan Tomșa (bass).

REZERVARE

OPEN DOORS: 19:30. SUPORT ARTIȘTI: 20 lei (până pe 31 ianuarie) sau 25 lei (la intrare). Contact bilete: Adelina Elena Ezariu 0734241791, Cosmin Ursarescu 0720027400.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: