Matteo lanseaza un nou single, “Panama”

Dupa o vara de succes, in care “Amandoi” a fost number one la mai multe posturi de radio mai multe saptamani la rand, Matteo revine cu un nou single: “Panama”. Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, noua piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva luni in urma, cand Matteo a lansat sintagma “Mai du-te-n inima mea”.

Panama - Matteo

Noul single a fost compus in colaborare cu John Puzzle. ”Panama”, deja interpretata in concertele pe care Matteo le-a sustinut prin tara, se bucura de pe acum de multa atentie din partea publicului.

Am asteptat cu multa nerabdare ziua lansarii, pentru ca imi place la nebunie noul single. Daca ”Amandoi” a fost inspirata dintr-un episod din viata mea, in care am observat ca s-au regasit multi oameni, acum vreau ca prin Panama sa va arat un everyday Matteo, adica vesel si optimist. Pentru toata lumea am un singur mesaj: ascultati si va distrati, ce pana mea! PWAAH!!”, isi indeamna Matteo fanii.

Cat de curand, piesa va beneficia si de un videoclip, Matteo si echipa lui avand deja cateva idei de scenariu incitante.

INFO

www.matteomusic.ro

www.facebook.com/MatteoMusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: