Matching pentru ideea ta – Swimathon 2018

Vrei să transformi spațiul verde din fața blocului tău într-o oază de relaxare? Îți dorești să creezi un workshop pentru fotografii amatori? Ți-ar surâde să organizezi un eveniment prin care să încurajezi lectura în rândul tinerilor? Ai vrea să dezvolți o aplicație care să-i informeze pe ieșeni în cât timp ajunge tramvaiul 6 în stație? Sau poate îți dorești să mobilizezi resurse financiare pentru o persoană dragă care se află acum la răscruce de drumuri.

Înscrie-ți ideea la Swimathon Iași, în perioada 15 martie – 18 aprilie.

Noutatea celei de a 7-a ediții este partea de matching care îi va ajuta pe ieșeni să ajungă la obiectivul propus. Mai multe informații vor fi disponibile în curând. Urmăriți pagina de Facebook și site-ul oficial.

Swimathon Iași este un eveniment organizat pe platforma unui concurs de înot, care oferă tuturor ieșenilor oportunitatea de a se implica în comunitatea din care fac parte, susținând într-un mod simplu și inedit, proiectele locale.

Cele 6 ediții Swimathon Iași au reunit 1.245 de înotători și 117 de cauze. Împreună am reușit să mobilizăm peste 730.000 lei și, astfel, să mișcăm lucrurile în Iași.

Citește mai multe pe swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro și înscrie-ți proiectul la cea de a 7-a ediție.
Swimathon Iaşi este organizat din dorinţa Fundaţiei Comunitare Iaşi de a încuraja iniţiativa şi spiritul comunitar local.

INFO

Funatia Comunitara Iasi

swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.facebook.com/swimathon.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: