Masuri de ordine la ”Crosul pentru viata” si concertele sustinute de Loredana si Smiley

CROSUL PENTRU VIAȚĂ IAȘI 2016

cros pentru viata

Sâmbătă, 14 mai 2016, mai multe echipaje de jandarmi, împreună cu polițiști rutieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine la Crosul pentru viață.   Evenimentul sportiv se va desfășura între orele 09.00 – 12.00, traseul de alergare fiind următorul: Bd. Ștefan cel Mare – str, Anastasie Panu – Str. Elena Doamna – B-dul Independenței – Fundație – Str. Gavriil Musicescu – B-dul Ștefan Cel Mare și Sfânt.

Linia de start / sosire a participanților va fi dispusă în zona Cub de pe bd. Ștefan cel Mare. Înainte de începerea crosului, începând cu ora 07.00, pentru delimitarea traseului de concurs, se vor amplasa garduri metalice și bandă inscripționată.

La fața locului, pentru buna desfășurare a evenimentului, mai multe posturi și patrule de jandarmi vor fi dispuse pe lângă traseul de concurs și în zona de plecare/sosire, în vederea asigurării măsurilor de ordine.
Pentru asigurarea protecţiei participanţilor, în funcţie de stadiul derulării  evenimentului, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată între orele 10.00 – 12.00, pe traseul menţionat.

CONCERTE PIAȚA PALATULUI IAȘI

smiley-loredana-iasi

În zilele de 14 și 15 mai a.c. între orele 17.00 – 22.00,  mai multe echipaje de jandarmi vor acționa în P-ța Palatului din mun. Iași, pentru a asigura măsurile de ordine la concertele susținute de Smiley și Loredana, alături de alți artiști locali.

În zona scenei se va monta un dispozitiv de protecţie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi, poliţişti și polițiști locali vor acţiona pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, astfel încât  evenimentele artistice să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool,  persoanele care participă la concert trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să se solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care vin la concert împreună cu copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: