Master Blog Chef la Complex Popas Păcurari

Master Blog Chef la Complex Popas Păcurari/ Afis IasiSpune DA unei competiții unice! Participă la Master Blog Chef

Te consideri un blogger iscusit? Ești spontan și crezi că faci față presiunilor? Ai curaj să-ți înfrunți emoțiile provocate de „cutia misterelor”? Atunci locul tău este la Master Blog Chef, primul show culinar din Iași în care bloggerii și jurnaliștii vor fi concurenți.

Vino sâmbătă, 27 aprilie 2013, de la ora 12.00, la Complex Popas Păcurari și demonstrează că ești la fel de talentat în bucătărie pe cât ești în mediul online.

Dacă spui DA provocării, vei avea parte de o după-amiază plină de voie bună, distracție, dar și critici aprige din partea unui juriu exigent.

Bloggerul culinar Alice Ciobanu vă va ajuta pe parcursul întregii competiții să realizați cele mai reușite și inovatoare preparate. Ustensilele necesare pregătirii mâncărurilor unicat vor fi asigurate de către magazinul Frarom Shop – home&deco, în timp ce întreaga competiție va fi imortalizată de către specialiștii de la QPhotography.

Echipa Complexului Popas Păcurari va fi responsabilă cu materia primă, dar și cu buna dispoziție a concurenților.

La final, cele mai reușite preparate vor fi premiate!

ÎNSCRIERI

Prin urmare, dacă ești blooger sau jurnalist și vrei să trăiești experiența unei competiții culinare memorabile, înscrie-te până miercuri, 24 aprilie 2013, la adresa de e-mail fraromshop@gmail.com sau la numărul de telefon 0744.644.462.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: