Masa traditionala in tara de dincolo de negura

masa raditionala probike addiction

Aceasta este o tura de poveste, despre Poiana cu Cetate, satul care are in jurul sau locuri mitice incarcate de legenda. Plimbarea pe bicicleta pe care v-o propunem traverseaza una dintre cele mai vechi paduri ale Moldovei – Codrii Borosestilor si face oprire in cea mai mare poiana a Rezervatiei Barnova-Repedea.

Despre aceste locuri, Mihail Sadoveanu scria ca este “tara de dincolo de negura, la vremea cand cornul cel vechi suna chemarea vanatorilor la focul pranzului si amiezii vanatoresti“. Tura de cicloturism de relaxare – potrivita chiar si ciclistilor incepatori – este programata pentru sambata, 2 iulie 2016.

  • varianta 1 pentru experimentati: punct de intalnire – capat CUG. Plecare din Iasi cu bicicleta la ora 9:00 – traseu de dificultate medie cu o portiune de catarare prin pietre mai agresiva de 2 km. Lungimea aproximativa a traseului total este de 40 de kilometri!
  • varianta 2 pentru incepatori: punct de intalnire – capat CUG. Plecare din Iasi cu masina la ora 10.30, pana in apropierea satului Poiana cu Cetate, unde va avea loc intalnire cu grupul plecat din Iasi pe biciclete. Portiunea de traseu ramasa de parcurs are dificultate usoara spre medie – drum pietruit sau poteca, fara diferenta mare de nivel, usor de parcurs inclusiv de copii. In cazul in care doriti sa participati alaturi de copii, recomandam ca varsta minima sa fie cel putin 10 ani, pentru a putea tine pasul cu adultii. Traseul are in total aproximativ 10 km.

INSCRIERE

Pret: 60 lei/persoana, include minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit, masa traditionala, asistenta rutiera, asistenta tehnica, servicii foto-video, ghidaj. Formular de inscriere: goo.gl/forms/UAtGlxiHoklMCvZ73. ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Masa traditionala in tara de dincolo de negura”

  1. Biciclete says:

    Si daca si pedalezi de placere, cu atat mai bine. Insa trebuie sa ai o bicicleta pe masura!

Scrie un comentariu: