Masa traditionala in Tara de dincolo de negura

Tura de cicloturism adresata atat ciclistilor cu experienta, cat si familiilor cu copii in care accentul cade pe descoperirea Romaniei frumoase de langa noi pe bicicleta. Masa traditionala in Tara de dincolo de negura va avea loc duminica, 19 iulie 2020.

Tura este o combinatie ideala intre:

  • natura – codri seculari si cea mai mare poiana a rezervatiei Barnova Repedea;
  • cultura – muzeul statuilor in aer liber sculptate in blocuri de piatra de 10 t, ruinele Bisericii Cujba si a schitului Duma Negru;
  • traditii – gastronomie locala.

VARIANTE

✅ pentru experimentati: punct de intalnire – capat CUG (langa lac, vizavi de vama CUG). Plecare din Iasi cu bicicleta ora 9:00 – traseu de dificultate medie. Lungimea aproximativa a traseului total este de 40 de kilometri!
pentru incepatori si copii de peste 10 ani: punct de intalnire – capat CUG. Plecare din Iasi cu masinile proprii la ora 10.30, pana in apropierea satului Poiana cu Cetate, unde va avea loc intalnirea cu grupul plecat din Iasi pe biciclete. Portiunea de traseu ramasa de parcurs are dificultate usoara spre medie – drum pietruit sau poteca, fara diferenta mare de nivel, usor de parcurs inclusiv de copii. In cazul in care doriti sa participati alaturi de copii, este recomandat ca varsta minima sa fie cel putin 10 ani, pentru a putea tine pasul cu adultii. Traseul are in total aproximativ 10 km.

INSCRIERE

Afla detalii si participa: bit.ly/31YPHDV. Direct la formularul de inscriere: forms.gle/bysdGSDw11inggn46. Pret: 100 lei/persoana, include: minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit, masa traditionala cu 3 feluri de mancare, asistenta rutiera, asistenta tehnica, servicii foto-video, ghidaj. ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere: 4 biciclete performante si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 60 de lei/bicicleta.

ATENTIE! Locurile sunt limitate. Masa va fi servita in aer liber.

INFO

ProBike Addiction

ioana@probikeaddiction.ro

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: