Masa rotunda ”SOCIAL MEDIA IN CAMPANIA ELECTORALA”

Social media in campania electorala - AJO

Asociatia pentru Jurnalism si Online Media (AJO) organizeaza masa rotunda cu tema „SOCIAL MEDIA IN CAMPANIA ELECTORALA”. Evenimentul va avea loc simbata, 28 aprilie 2012, intre orele 13.00-15.00, la sediul asociatiei din soseaua Bucium nr.93-95.

Vor participa principalii candidati la alegerile locale din Iasi  si pe jurnalistii locali, pentru a raspunde citorva intrebari: Cum au schimbat blogurile si retelele de socializare campania electorala? Vor aduce Facebook si Twitter mai multi tineri la urne, la alegerile din iunie 2012? Cum folosesc jurnalistii din presa locala retelele de socializare pentru stiri?

Kenneth Wetzel, atasat de presa la Ambasada SUA, va vorbi despre alegerile din SUA si despre rolul social media in campania electorala. La intilnire sint asteptati si studenti la Jurnalism, Știinte Politice si Comunicare.

Evenimentul va fi acoperit live in mediul online pe contul de Twitter @AJO_Iasi, prin mesaje postate cu #AJOdezbate. Fotografii si impresii de la masa rotunda vor fi postate constant si pe contul de Facebook al AJO.

Dezbaterea „Social media in campania electorala” este organizata cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti si al Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi”, prin Centrul de Informare si Resurse American Corner Iasi.

Sediul Asociatiei pentru Jurnalism si Online Media

Sediul Asociatiei pentru Jurnalism si Online Media

Asociaţia pentru Jurnalism şi Online Media este o organizaţie non-profit si non-guvernamentala infiinţata in anul 2011. Misiunea organizatiei este de a oferi pregatire profesionala si de a dezvolta gindirea critica a  jurnalistilor si a studentilor interesati de jurnalismul online si de impactul pe care media digitale il au atit asupra jurnalismului, cit si asupra societatii in general.

INFO

facebook.com/AJO2RO

twitter.com/AJO_Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: