Masa rotunda: Clasa 0 si Clasa I: Unde? Cind? Cum?

Afis Masa rotunda Clasa 0 si Clasa I

Ce se intimpla cu clasa 0? Ce se schimba fata de pina acum? Cum se pot pregati parintii si copiii pentru scoala? Ce sa cautam la invatatori si la scoala? Care sunt scolile din Iasi care vor avea clasa 0? Cit de bine sunt ele dotate in acest moment?

In incercarea de a raspunde acestor intrebari, dar si a altora care preocupa parintii cu copii aflati in situatia de a opta pentru clasa 0 sau clasa I, Atelierul Parintilor organizeaza masa rotunda cu tema: „Clasa 0 si Clasa I: Unde? Cind? Cum?”. Evenimentul, primul de acest gen in Iasi, va avea loc pe data de 18 februarie, de la ora 10, la Moldova Mall, etajul 6, Sala Albastra.

Am invitat la discutii si dezbateri reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai Consiliului Local, invatatori si educatori cu experienta si psihologi. Au raspuns invitatiei: prof. Traian-Florentin Ciobotaru, inspector Compartimentul de Management, ISJ Iasi, prof. Genoveva Gatu, invatator Scoala nr. 1 “Gh. Asachi”, Adrian Condrea, director Liceul Waldorf Iasi, director executiv al Federatiei Waldorf Romania, Marius Eugen Ostaficiuc, consilier local Primaria Municipiului Iasi, Laura Chiriac, psiholog Centrul de Consiliere Parinti, Iasi, Corina Mighiu, psihoterapeut, manager Centrul de Consiliere Parinti Iasi, Daniela Guzu, invatator clasa Step by Step, scoala Titu Maiorescu si Alexandra Asofie, formator Atelierul Parintilor si educator Casuta Zinelor.

Discutia va fi moderata de Cosmin Vaman, in calitate de reprezentant al Atelierului Parintilor. Evenimentul se adreseaza in principal parintilor cu copii intre 5 si 7 ani, iar intrarea este libera.

Parintii vor avea posibilitatea sa adreseze intrebari legate de tema direct invitatilor in cadrul dezbaterii; de asemenea, se pot adresa intrebari si pe pagina de Facebook dedicata acestei discutii; ele vor fi centralizate de catre organizatori si incluse in agenda de discutii a evenimentului.

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina ”Atelierul Parintilor”, accesind adresa: http://www.facebook.com/atelierulparintilor .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: