Masa Critica – plimbare cu bicicletele in ultima vineri a fiecarei luni

masa critica

Vineri ne vedem din nou la Masa Critică! Ora 18:00, la Rond Agronomie, în Copou. Masa Critică este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orase de pe glob.

DESPRE

Masa Critică nu este condusă de nimeni, si nu are nici un mesaj oficial, cu toate că este în general înteleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) si de a atrage atentia asupra problemelor de sigurantă a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiti să împartă drumul cu traficul motorizat. Participantii se întâlnesc într-un loc si la o oră prestabilită pentru a se bucura de siguranta si de compania pe care le-o oferă mersul în grup pe străzile orașului.

Filosofia generală din spatele acestui eveniment este exprimată în sloganul „Noi nu blocăm traficul; noi facem parte din trafic.

Faceti cunoscut acest eveniment în rîndul celor care credeti că ar putea fi interesati să participe.

INFO

www.facebook.com/iasipedaleaza

www.facebook.com/cce.iasibike

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: