Marti LIVE cu So What! @Cafeneaua Piata Unirii

so-what-cafenea

Marti, 25 noiembrie 2014, de la ora 22:00 se canta LIVE la Cafeneaua Piata Unirii. De muzica buna si atmosfera se ocupa trupa ieseana So What. 

Pe frigul asta merge si un vin fiert cu scortisoara, nu-i asa?

…So What?! Inainte de toate,un band in care zambetele sunt pe primul loc! Urmeaza muzica, energia si starea de bine pe care o transmit celor ce ii asculta. “So What?” invita la celebrarea diversitatii. Este un “si ce daca?” amiabil, prietenos, gentil, care te ia de mana si iti spune “Ei, si ce daca nu-i asa? Hai sa vezi ca poate sa fie fain!

Oana, Andrei, John, Razvan si Radu-ei sunt membrii formulei So What! Sunt diferiti si in acelasi timp pe aceeasi frecventa. Au colaborat si in alte band-uri, au fost prieteni, s-au reinventat incercand sa aduca de fiecare data ceva nou in ceea ce fac.Trebuie sa ii asculti o singura data si cu siguranta vei spuna DA! LIKE! Experienta fiecaruia dintre ei si-a spus cuvantul. Repertoriul So What se bucura de influente soul, jazzy, funky, pop-rock, rock&roll, cu piese romanesti si internationale. www.facebook.com/sowhatbandpage/timeline

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: