Marsul sigurantei pe doua roti

Vino sambata, 30 iunie, incepand cu ora 10:00, sa pedalam impreuna intr-un mars al sigurantei pe bicicleta!

În urma celor 68 de accidente cu biciclişti petrecute în decursul celor 6 luni ale acestui an, 2 persoane au decedat şi 11 persoane au fost rănite grav.

Traseu: Primarie – Rond Fundaţie – Bulevardul Independenţei – Tg. Cucu – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatului Culturii

Va invitam in numar cat mai mare pentru a sublinia necesitatea deplasarii in siguranta a biciclistilor. La sfarsitul turei, veti completa un chestionar pe teme de siguranta rutiera pe bicicleta si veti afla raspunsurile potrivite chiar de la reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie. Pe baza chestionarelor, se va organiza o tombola cu premii care tin tot de siguranta deplasarii pe bicicleta.

Marsul face parte din campania “Fii cu ochii in 4 pe doua roti”, care isi propune constientizarea biciclistilor cu privire la regulile de circulatie, importanta unei echipari corespunzatoare atat a biciclietei, cat si a biciclistului, precum si respectarea unei conduite potrivite in trafic – toate menite sa sporeasca siguranta deplasarii pe bicicleta.

Campania este organizata de Asociaţia Naţională pentru Sprijinirea Victimelor şi Prevenirea Accidentelor Rutiere si Asociatia ProBikeAddiction, in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

INSCRIERE

Link direct formular de inscriere: https://goo.gl/forms/gvAuavUsB4Kb5xO52

INFO

ProBike Addiction

Web: www.probikeaddiction.ro

FB: www.facebook.com/Probikeaddiction

PE ACEEASI TEMA:

Cursuri saptamanale de invatare a mersului pe bicicleta #6

Aventuri pe bicicleta 2019

Nocturna pe bicicleta @Iasi Club de Biciclete

Tabara #MTBfun 8-12 iulie 2019 (powered by ProBikeAddiction)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Hypnosis Day – Tickets to Your Unconscious Power

Doi pe-o bancă | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Păcală în vacanță | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Street FOOD Festival 2019

Scrie un comentariu: