Marsul Rinichilor Sanatosi

marsul-rinichilor-sanataosi

Ziua Mondiala a Rinichiului se apropie! Veniţi să luptati împotriva bolilor de rinichi! Joi, 12 Martie 2015, ora 12.00, Societatea Romana de Nefrologie vă așteaptă în număr cât mai mare la Marşul Rinichilor Sănătoşi.

Marşul va avea următorul traseu: Spitalul Clinic Dr. C.I. Parhon- Str. Gavriil Musicescu- Str Arcu- Piata Unirii. Participantii vor primi tricouri personalizate.

Marcata anual in cea de-a doua zi de joi a lunii martie, Ziua Mondiala a Rinichiului are ca scop atragerea atentiei asupra importantei sanatații rinichilor si reducerea frecventei si impactului afectiunilor renale si ale bolilor asociate in randul populatiei.

1 din 10 oameni sufera de o afectiune a rinichilor si anual milioane de oameni mor ca urmare a complicatiilor cauzate de boli de rinichi. Diagnosticata la timp, boala cronica de rinichi poate fi tratata, reducandu-se astfel riscul complicatiilor si numarul deceselor cauzate de acestea.

Ziua Mondiala a Rinchiului isi propune sa creasca gradul de constientizare a faptului ca boala de rinichi este una frecventa, extrem de periculoasa, dar tratabila daca este depistata la timp.

De Ziua Mondiala a Rinichiului:

  • Încurajaţi-vă familia să bea un pahar cu apă înainte de micul dejun;
  • Transmiteţi-le prietenilor şi colegilor voştri care este importanţa rinichilor şi încurajaţi-i să bea multă apă;
  • Postaţi pe pagina de Facebook a evenimentului o poză cu voi bând un pahar cu apă.

INFO

Societatea Romana de Nefrologie

www.facebook.com/ZiuaMondialaaRinichiului

www.srnefro.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: